LaMorta + Death Möth + Reverse the Flow - Death Metal & Hardcore - zaterdag 12 april 2025 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 12 april 2025

LaMorta + Death Möth + Reverse the Flow

Death Metal & Hardcore

LaMorta + Death Möth + Reverse the Flow
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

// LaMorta //

LaMorta - official is opgericht in 2015 in het diepe zuiden van Nederland met als doel old school death metal te maken. De band onderscheid zich door een onmiskenbare combinatie van brute kracht en technische virtuositeit. En met een geluid dat doordrenkt is van agressieve riffs, complexe structuren en zware vocalen, blaast het viertal de latten van de muur. LaMorta neemt je mee op een intense reis door de duisternis van het death metal universum.

https://www.facebook.com/LaMorta.official
https://m.youtube.com/@lamortaofficial6712
open.spotify.com/artist/6swNTrhcrgLK4hGT8oRi6Z

// Death Möth //

Death Möth is een oldschool deathmetalband die in 2022 begonnen is als project. Het idee kwam van gitarist Ingeborg. Sinds begin 2023 bestaat de formatie uit twee dames en twee heren. Gevestigd in Schraard (Friesland) heeft de band een thuisbasis gevonden met twee Friese leden, afkomstig van Bad Speed Boys (Michael) en Marching Through Corpses (Tjeerd). Hun muziek is geïnspireerd door bands als Obituary, Cannibal Corpse en Bolt Thrower. De muziek van Death Möth laat het betonnen fundament scheuren met rammende drums, scheurende gitaren en een lompe zware bas, wat zorgt voor een optreden vol energie.

Moshpits en het meenemen van het publiek staan voorop. Momenteel hebben ze twee singles uitgebracht en zijn ze bezig met een nieuw album. Afgelopen jaar hebben ze meegedaan aan de Frisian Metal Night en hebben ze in maart 2024 als eerste band van Nederland meegedaan aan Silent Metal Mayhem en de voorrondes gewonnen van de Metal Battle Friesland.

https://www.facebook.com/deathmothofficial
https://www.instagram.com/deathmothbandofficial
https://www.deathmoth.eu/

// Reverse the Flow //

Reverse The Flow is een hardcore band die de rauwe energie van old school hardcore combineert met invloeden uit punk en metal. Hun hoofddoel? Gewoon plezier maken en eerlijke muziek brengen die iedereen in beweging zet. Met een *party hardcore* attitude zorgen ze voor een ongeëvenaarde sfeer tijdens hun optredens, compleet met bellenblaasmachines op verzoek. Verwacht geen gepolijst geluid, maar pure energie en muzikale lol.

https://www.instagram.com/reversetheflow_hc/?locale=uken1...
https://www.facebook.com/rtfhardcore/

Facebook event: https://fb.me/e/7bqvZqOoJ




StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.